Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nı Dernek Kurucu Başkanımız Ziyaret Etti.

Derneğimizin kurucu başkanı Yasemin Usta, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nı ziyaret eden Usta, bu özel buluşmada Trafik Başkanı Sayın Mehmet Yavuz, Başkan Yardımcısı Sayın Zeki Bal ve Tolga Hakan ile bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi, derneğimizin yürüttüğü #TrafikKazalarınaDurDe kamu spotu projesiydi.

Yasemin Usta, gerçekleşen görüşme sırasında projenin detaylarını Trafik Başkanı ve beraberindeki heyetle paylaştı. #TrafikKazalarınaDurDe projesi, trafik kazalarının önlenmesi ve toplumun trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla hayata geçirmeyi planladığımız bir kampanyadır.

Dernek olarak, Trafik Başkanlığı'nın  destekleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Trafik güvenliği konusundaki farkındalığı artırmak adına yürütülen bu projede işbirliği, toplumun daha güvenli ve bilinçli bir şekilde trafikte hareket etmesine katkı sağlayacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın bu projede gösterdiği duyarlılık, kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Haberdar Olmak için